Director: Anna van der Heide


Brammetje Baas (2012)Dutch Cinema: Brammetje Baas (2012)
 

Director: Anna van der Heide
Cast: Coen van Overdam, René Groothof, Katja Herbers, Roosmarijn van der Hoek, Tjebbo Gerritsma, Egbert Jan Weeber

Description:

The energetic Brammetje is 7 years old and can do a lot of things. Read AVI2, drumming on the table, jump higher the his father (on the trampoline) and even pull 3 girls in a wagon over the schoolyard. There is in fact one thing that he can not do, and that is sitting still.
Script writer: Tamara Bos
Soundtrack: Fons Merkies
Genre: Family

All AgesViolenceFearSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction


Dutch Cinema: Brammetje Baas (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 23-OCT-2012 by BFD Home Entertainment
De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten.

Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
Duration: 81 min.
Rating: AL
Audio: Dutch: DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles: none
Regioncode: ABC
Extras: Trailer | Making of... | Videoclip
Discs: 1, BD25