Moordwijven (2007)Dutch Cinema: Moordwijven (2007)
 

Director: Dick Maas
Cast: Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis, Kees Boot, Bart Klever, Bart Oomen, Sanne Wallis de Vries, Plien van Bennekom, Jennifer de Jong

Description:

A black comedy. When three wealthy women hire a hit man to get rid of one of their cheating husbands, everything goes wrong.
Script writer: Dick Maas
Soundtrack: Dick Maas
Genre: Comedy

12yr and olderViolenceFear   Rude Language     All AgesSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction


Dutch Cinema: Moordwijven (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 28-MAY-2008 by Warner Bros Home Video
De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus bestaan. Hun voornaamste zorg is de strijd tegen het ouder worden. Ze shoppen wekelijks bij de plastisch chirurg om maar jong en aantrekkelijk te blijven, voor zichzelf én voor hun echtgenoten. Aan het rimpelloze bestaan komt abrupt een eind als Kitty vermoedt dat haar man vreemd gaat. Om te voorkomen dat ze aan de kant wordt gezet en er een eind komt aan haar luxe leven, besluit ze samen met haar vriendinnen haar echtgenoot uit te weg ruimen.

De vriendinnen dalen af naar de Amsterdamse Wallen om een huurmoordenaar te vinden die dit klusje kan klaren. Wat een gemakkelijke klus had moeten zijn, blijkt toch meer voeten in aarde te hebben dan de dames hadden verwacht.
Duration: 100 min.
Rating: 12
Audio: Dutch: Dolby Digital 5.1
Subtitles: Dutch SDH
Regioncode: B (A, C untested)
Extras: Making of... | Behind the scenes | Visual Effects | Bloopers | Trailers | Videoclip 'Bring Down Tomorrow' by Di-Rect
Discs: 1, BD50