Hartenstrijd (2016)Dutch Cinema: Hartenstrijd (2016)
 

Director: Janice Pierre
Cast: Tibor Lukács, Jennifer Hoffman, Eva van de Wijdeven, Oscar Aerts, Anniek Pheifer, Georgina Verbaan, Loek Peters, Willeke Alberti, Cees Geel, Murth Mossel, Mattijn Hartemink, Miro Kloosterman, Mark Rietman, Kim-Lian van der Meij, Margot Ros, Kay Nambiar, Sieger Sloot, Mike Starink, Rick Brandsteder, Bas Hoeflaak, Sylvia Geersen, Stephanie Tency, Rienus Krul, Reineke Jonker, Alexandra Alphenaar, Roxeanne Hazes

Description:

A lovelorn police officer and a womanizing bar owner get into a romantic game of cat and mouse as they both attempt to take their love lives in new directions.
Script writer: Nienke Römer
Soundtrack: Perquisite, Sliderinc
Genre: Comedy, Romance

6yr and olderViolence     Rude Language     All AgesFearSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction


Dutch Cinema: Hartenstrijd (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 23-FEB-2017 by Red Square Film
Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.
Duration: 93 min.
Rating: NL-6
Audio: Dutch: DTS-HD Master 5.1, Dutch: Dolby Digital 2.0
Subtitles: Dutch
Regioncode: B (A, C untested)
Discs: 1, BD-25