Flikken Maasstricht, de Film: De Overloper (2012)Dutch Cinema: Flikken Maasstricht, de Film: De Overloper (2012)
 

Director: Pieter van Rijn
Cast: Victor Reinier, Angela Schijf, Halina Reijn, Thom Hoffman, Jeroen Spitzenberger, Han Römer, Angela Schijf

Description:

Telefilm "De Overloper" with guest performances from Halina Reijn, Thom Hoffman and Jeroen Spitzbergen. Because of a procedure error Wolfs gets out of prison early. Eva will do everything to get her ex back in jail. Who is to be trusted and who not....
Genre: Drama

12yr and olderViolenceFear   Rude Language     All AgesSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction


Dutch Cinema: Flikken Maasstricht, de Film: De Overloper (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 11-MAY-2012 by T2 Entertainment
Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en maakt daar kennis met de zware crimineel Mario Keizer (Thom Hoffman). Eva probeert ondertussen haar leven op te pakken en Wolfs te vergeten. Maar als hij door een vormfout eerder vrijkomt staan beiden opeens lijnrecht tegenover elkaar.
Wolfs sluit zich aan bij de criminele bende van Mario die opereert in een wereld waar hij zich snel moet bewijzen en waar zaken makkelijk ontsporen. Eva is vast van plan om haar vroegere partner terug in de gevangenis te krijgen en krijgt onverwacht hulp van een landelijk team dat zijn nieuwe vrienden in de gaten houdt op zoek naar een mol die geheime informatie van justitie naar criminelen lekt. Maar Wolfs kent haar en de politiemethodes en is haar telkens een stap voor.
Als Eva Wolfs een collega ziet vermoorden, komt de zaak in een stroomversnelling. Wie is er nog te vertrouwen en wie neemt wie als eerste te grazen? 'De Overloper' speelt zich af in een wereld waar niets is wat het lijkt en waar overleven uiteindelijk het belangrijkste wordt.
Duration: 90 min.
Rating: 12
Audio: Dutch: Dolby Digital 2.0
Subtitles: none
Regioncode: B (A, C untested)
Extras: none
Discs: 1, BD25