Onder het Hart (2014)Dutch Cinema: Onder het Hart (2014)
 

Director: Nicole van Kilsdonk
Cast: Kim van Kooten, Frank Lammers, Koen de Graeve, Hanna Obbeek, Lies Visschedijk, Jim Deddes, Werner Kolf, Meral Polat, Jurjen van Loon, Kay Greidanus, Frieda Pittoors, Mark Kraan, Sophie Schut, Annemarie Prins, Jaap Maarleveld

Description:

Masha is in an overwhelming relationship with Luuk, father of two and divorced. Nothing seems to stand in their way until Luuk becomes incurably ill.
Script writer: Peer Wittenbols
Soundtrack: Tino Biddeloo
Genre: Drama, Romance

12yr and olderViolenceSex   Rude Language     All AgesFearDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction


Dutch Cinema: Onder het Hart (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 28-APR-2015 by Just Entertainment
Onder het Hart gaat over Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk (Koen De Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en met, redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk).
br>Tijdens een bezoekje aan een vlindertuin loopt Luuk door een onhandige manoeuvre de vrouw van zijn dromen tegen het lijf: Masha, die in die vlindertuin werkt. De aantrekkingskracht tussen de twee is onweerstaanbaar. De oplaaiende verliefdheid overvalt niet alleen het koppel. Luuks dochters hebben last van een loyaliteitsconflict en de moeder wil de nieuwe situatie niet accepteren. Ondanks de spanningen in het gezin zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe.
Duration: 100 min.
Rating: NL-12
Audio: Dutch: DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles: Dutch, English
Regioncode: B (A, C untested)
Extras: Making of..., Trailer
Discs: 1, BD-25