Popoz (2015)Dutch Cinema: Popoz (2015)
 

Director: Martijn Smits, Erwin van den Eshof
Cast: Leo Alkemade, Uriah Arnhem, Pierre Bokma, Selma Copijn, Dick Carlier, Noel Deelen, Roeland Fernhout, Zoi Gorman, Markoesa Hamer, Sergio Hasselbaink, Barbara Klaaysen, Huub Smit, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ancilla Tilia, Henriëtte Tol, René van Asten, Christine van Stralen, Maurice Nathan Weert

Description:

Two trigger happy cops, arrested for accidentally killing a group of hostages, stumble upon a drugs trafficking gang in prison during their everlasting search for real action.
Script writer: Wijo Koek, Martijn Smits, Erwin van den
Genre: Action, Comedy

12yr and olderViolenceFearSexDiscriminationDrugs and/or Alcohol Addiction   Rude Language


Dutch Cinema: Popoz (NL)
 
Blu-ray: NL
Released 05-FEB-2016 by Dutch Filmworks
Rechercheurs Ivo en Randy willen alleen maar met vette actie criminaliteit bestrijden. Als ze samen met hun enthousiaste stagiair Coco een gijzeling op HUN manier aanpakken, loopt dat uit op een regen van kogels, explosies en lijken. Ze belanden in de gevangenis waar ze het moeten opnemen tegen de levensgevaarlijke crimineel Mercator. Als hij Ivo en Randy op het spoor brengt van een drugskartel dat de stad in haar greep houdt, gaan alle remmen los om deze operatie tot een goed einde te brengen. Dit is die actie waarvoor ze het doen!
Duration: 85 min.
Rating: NL-12
Audio: Dutch: DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles: none
Regioncode: B (A, C untested)
Extras: Audiocommentary directors, Deleted scenes, VFX Reels
Discs: 1, BD-25